Pos Laju Seksyen 16, Shah Alam

13764

Pos Laju Seksyen 16, Shah Alam is located at No. 4, Jalan Paku 16/6, Seksyen 16, 40200 Shah Alam, Selangor.

For more information or any assistance, contact Pos Laju Seksyen 16, Shah Alam at:
+603 5510 0700
+603 55100651 / +603 55100561

OPERATION SCHEDULE:
Monday – Friday : 8.00 am – 6.00 pm
Saturday: 8.00 am – 3.00 pm
First Saturday & Sunday: Closed
Window Collection Hour:
Monday – Friday : 8.00 am – 6.00 pm
Saturday: 8.00 am – 3.00 pm
First Saturday & Sunday: Closed

*Posting service is not available here
*For posting of item, please proceed to Post Office Seksyen 14 or 16

About Pos Laju:
Pos Laju is the leading courier company in Malaysia,
connecting over 80% of populated areas across the country with its Next Day Delivery and other services. Pos Laju has the widest network coverage and the largest courier fleet in Malaysia.

Pos Laju’s suite of products and services are available at more than 1,000 outlets comprising of 704 Pos Malaysia outlets,
264 Pos Mini outlets, 68 Pos Laju branches, 151 authorised agents, 24 Pos-On-Wheels, 6 Pos Laju kiosks, 13 Pos Laju service centres and 4 Pos Laju Go2U mobile units.

With the widest delivery network coverage that reaches practically every geographic area in Malaysia, as well as its presence in over 1,000 strategic locations across the country, Pos Laju provides better convenience and accessibility to connect all of Malaysia and beyond.

Pos Laju has also appointed over 100 authorised agents which enables customers to get access to Pos Laju’s services at IKOBANA (44 outlets), Mail Boxes Etc. (MBE) (50 outlets), MPH Bookstore (15 outlets), PROTON Edar branches and dealers (21 outlets) and individual agents (66 outlets). This not only extends the coverage of courier service to areas where Pos Laju outlets are inaccessible, but also enables customers to reach these services beyond normal working hours and during weekends.

17 COMMENTS

  1. Ada x barang saya lagi kat pejabat pos laju seksyen 16..Nama Nurul Syafiqah Bt Zainal Adnan..ic 901123145006.. tracking number ERA355814113MY…insyaallah hari Isnin saya ambil barang yea boleh?

  2. Slmt pgi, boss sya ada order brang dri jpan.. spatutnya trma pd 02/04/2020.. tpi shnga hri ni tk trma.. Pos Ems kta delivery dh buat pd 02/04/2020.. kta order kilang ttup.. smua courier servis blh hntr n kta trma. Parcel tu adalah ubat dri jwpan (Ubat Kencing Manis) skra nya tk smpai pd hri ni 03/04/2020 Pos Laju akn brtngun jwb jka apa2 brlaku pd patient (Boss) kilang d shah alam sek 15.

  3. Barang sy dah 8 hari perap kat delivery office dr 15 hb lagi. Laa ni da 22hb..😔 Sy dtg collect sabtu lepas staff ckp diorg sndiri yg akan buat delivery… Smpai skg da 8 hari sy tggu.. Post out dr 13hb lgi.. 😔

  4. Kata nya ada penghantaran ke alamat sy…dan barang xdpt diserahkan katenya sy tiada di rumah…tp sy ada sentiasa di rumah…JD bagaimana skrg ni

  5. Dear Customer Services Dept.

    Good morning, kindly please check CN.: ERB936508735MY ,
    This parcel is not yet receive after get information on 21/5/2020,
    I get information by check tracking online is mention need collect
    at branch Shah Alam sekyen 16…

    can you please update for us this Parcel is under Company : Optic World Enterprise s/b
    or under personal name: Lee Yook Wah ?
    please help to confirm before we go to collect this parcel.

    If can please arrange delivery again …

    We are waiting your reply as soon as possible…

    Thanks

    Cindy
    Optic World Enterprise s/b

  6. Bodoh apa kalau pejabat ttup tkleh collect tkyah lak letak operation hour bukak bangang, dtg jauh2 nk bayar ke minyk?

  7. pos laju sek 16 mmg teruk…kata x dpat nak hantar ke premis opis sbb tutup..bodoh apa..org ada je kat opis smpai pukul 5.30..lepas tu bila call pos laju..katanya akan hantar tanpa kegagalan..tunggu punya tunggu smpi smlm pun tak dihantar..bila call balik akan di hantr arini ..bodoh betul la..

  8. RM0. Rara, Your package is still pending at your local store in Shah alam. Please pick it up today http://6ga.link/fxfq5

    Saya bayar delivery fee tau, tp kenapa dapat sms suruh pickup dkt sana ? Saya nak kesana jauh tahu tak. Kang datang tetiba ada alasan itu ini, buang masa buang minyak buang tenaga bertambah angin dalam badan .

  9. Hi. Saya masih tidak menerima parcel saya.saya check parcel saya berada di Pusat Mel Nasional sejak 18November 2020 sehingga hari ini 14 Januari 2021( hampir 2 bulan). Tracking number parcel saya ERC481696465MY . Tolong percepatkan proses parcel saya. Terima kasih

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here