99 Speedmart Sri Manja 2

1,655,518

99 Speedmart Sri Manja 2 is located at No 1 (Ground Floor), Jalan PJS 3/32, Taman Sri Manja, 6 1/2 Miles, Jalan Klang Lama, 46000 Petaling Jaya, Selangor. Contact 99 Speedmart Customer Hotline at 010-500 0099.

99 Speedmart Sri Manja 2 opening hours:
Monday – Sunday: 9:00 am – 10:00 pm

About 99 Speedmart

99 SPEEDMART is Malaysia’s largest and leading convenience store that focuses on quality and speedy customer service as well as cleanliness, tidiness and safety.

99 SPEEDMART is a rapidly growing chain of refreshing ‘new and improved’ mini-markets that meets consumers’ needs for groceries, offering unsurpassed value and absolute convenience.

1 COMMENT

  1. Saya nak buat aduan pasal sorang pekerja lelaki SABAH cawangan 99 Speed Mart TAMAN SRI MANJA SQUARE 2 sangat laa kurang ajar.
    Saya tanya dia ada reload (tambah nilai) touch n go tak kt sini, dia jawab takde hanya ada ewallet touch n go pin. Tapi saya cakap kt dia kt cermin luar kedai speed mart ni ada sticker reload touch n go. Okay fine laa kalau takde kan, pastu saya cakap dgn dia, dh kalau takde reload utk touch n go padam/tutup la sticker touch n go tu.. itu sahaja..dah dia melenting dan naik suara pulak kt saya macam nak cari gadoh, dia cakap “biarla kenapa nak padam kau yg tk faham” aikk kenapa nak bertekak dn cari gadoh dgn pelanggan. Tak boleh ke dia sebagai pekerja cakap elok dgn pelanggan. Bila saya tanya dia pekerja sini kan, macamni ke layanan staff speed mart dgn pelanggan. Dah laa dia tak pakai baju pekerja speed mart pastu kurang ajar dgn pelanggan. Sangat mengecewakan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here