Pos Laju Bandar Baru Bangi

2493

Pos Laju Bandar Baru Bangi is located at No. 40, Jalan P10/21, Taman Industri Selaman, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor.

For more information or any assistance, contact Pos Laju Bandar Baru Bangi at:

OPERATION SCHEDULE:
Posting Hour:
Monday – Friday: 8.00 am – 8.00 pm
Saturday: 8.00 am – 6.00 pm
First Saturday: 10.00 am – 4.00 pm.
Sunday: Closed
Window Collection Hour:
Monday – Friday: 8.00 am – 8.00 pm
Saturday: 8.00 am – 6.00 pm
First Saturday: 10.00 am – 4.00 pm.
Sunday: Closed

About Pos Laju:
Pos Laju is the leading courier company in Malaysia,
connecting over 80% of populated areas across the country with its Next Day Delivery and other services. Pos Laju has the widest network coverage and the largest courier fleet in Malaysia.

Pos Laju’s suite of products and services are available at more than 1,000 outlets comprising of 704 Pos Malaysia outlets,
264 Pos Mini outlets, 68 Pos Laju branches, 151 authorised agents, 24 Pos-On-Wheels, 6 Pos Laju kiosks, 13 Pos Laju service centres and 4 Pos Laju Go2U mobile units.

With the widest delivery network coverage that reaches practically every geographic area in Malaysia, as well as its presence in over 1,000 strategic locations across the country, Pos Laju provides better convenience and accessibility to connect all of Malaysia and beyond.

Pos Laju has also appointed over 100 authorised agents which enables customers to get access to Pos Laju’s services at IKOBANA (44 outlets), Mail Boxes Etc. (MBE) (50 outlets), MPH Bookstore (15 outlets), PROTON Edar branches and dealers (21 outlets) and individual agents (66 outlets). This not only extends the coverage of courier service to areas where Pos Laju outlets are inaccessible, but also enables customers to reach these services beyond normal working hours and during weekends.

4 COMMENTS

  1. EP713566266MY ni parcel saya semalam (30/04/2020). Dia kata dah delivered by buyer pada jam 5:33 pm. Tapi saya takde terima apa2 barang dan takde terima apa2 call yg mengatakan barang saya dah sampai. Mohon penjelasan.

  2. Dokumen Saya yang bernombor ED371822229MY sudah sampai di Depot Pos Laju Bandar Baru Bangi pada 25hb Mei 2021.
    Mohon jasa baik pihak Pos Laju Bangi hantar kepada alamat yang tertera di sampul Surat. Memandangkan musim PKP, Amat lah sulit bagi warga emas mengutip sendiri. Saya Sentiasa ada rumah Pangsapuri Ivory Residence Mutiara Height Kajang.
    Sekian Terima Kasih. Segala kesulitan amatlah dihargai

  3. Salam PKPD,
    Parcel saya CD413590505MY yang telah dihantar pada 23/06/2021, daripada Pahang sehingga sekarang (04/07/2021) tidak diterima, bila saya semak tracking tidak ada..

    Mohon ambil tindakan segera, kerana barang tersebut merupakan barang yang pentin.

  4. LP206885844SG. ikut pada tracking mengatakan dah di hantar pada 13.08.2021 jam 10.10 pagi, tapi saya tak terima apa apa kunjungan pun dari staff pos, tak ada pangilan fon dan tak ada sebarang package pun yang ada. saya berada di rumah sepanjang hari pada tarikh berkenaan. Tolong semak semula kemana package saya telah dihantar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here