99 Speedmart Taman Seroja

1,655,727

99 Speedmart Taman Seroja is located at No. 12 & 14 (GF), Jalan Seroja 7, Taman Seroja, Bandar Salak Tinggi, 43900 Sepang, Selangor. Contact 99 Speedmart Customer Hotline at 010-500 0099.

99 Speedmart Taman Seroja opening hours:
Monday – Sunday: 9:00 am – 10:00 pm

About 99 Speedmart

99 SPEEDMART is Malaysia’s largest and leading convenience store that focuses on quality and speedy customer service as well as cleanliness, tidiness and safety.

99 SPEEDMART is a rapidly growing chain of refreshing ‘new and improved’ mini-markets that meets consumers’ needs for groceries, offering unsurpassed value and absolute convenience.

1 COMMENT

  1. sangat mengecewakan, adik saya kehilangan telefon bimbit di kedai speed mart taman seroja tampoi. lepas membeli barang di kedai tersebut adik saya terus masuk ke dalam kereta dan perasan telefon bimbit tiada bersamanya, kebetulan masa dia membeli barang satu counter cashier yang buka dan tiada org lain yg membeli. apabila minta izin ingin lihat cctv dan layanan yang sangat teruk dan alasan yang tidak masuk akal. adik saya telah pun membuat laporan polis untuk melihat cctv. mereka kata ambil masa yang lama untuk cctv hantar ke pihak polis, sangat teruk dan bodoh. nampak hebat tapi servis sangat teruk . saya akan buat tindakan yang lebih lagi dengan pihak polis supaya dapat bukti yang kukuh. staff staff yg bekerja tidak profesional. thank you

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here